menu Home
Algemeen

Vanaf 4 april fietsomleiding IJsselmondse knoop

Paul | 29 maart 2022

Vanaf 4 april wordt de oversteek voor fietsers over de Verbindingsweg in Ridderkerk afgesloten, voor fietsers geldt een korte omleiding. Deze situatie zal duren tot het moment dat de nieuwe fietsonderdoorgang gereed is.

De fietsomleiding wordt aangekondigd met omleidingsborden langs de weg en via deze nieuwsbrief, twitter (@GRNReijerwaard) en www.nieuwreijerwaard.eu. Deze fietsroute wordt veelal gebruikt door scholieren en medewerkers van bedrijven op Nieuw Reijerwaard, daarom worden ook betrokken scholen en bedrijven direct over de fietsomleiding ge├»nformeerd.

Waar doen we het voor?

Vrij baan voor fietsers, meer veiligheid en betere bereikbaarheid

De IJsselmondse Knoop ondergaat een metamorfose. De aansluitingen Verenambachtseweg, IJsselmondse Randweg, Dierensteinweg en Verbindingsweg krijgen een dubbele kruising met verkeerslichten en extra opstelstroken. Ook komen er fietsonderdoorgangen. Daarmee wordt de IJsselmondse Knoop een gebruiksvriendelijke en veilige entree van Nieuw Reijerwaard voor alle weggebruikers. Na de reconstructie van de IJsselmondse Knoop is er voor fietsers een vrije doorgang zonder gelijkvloerse kruisingen met gemotoriseerd wegverkeer, meer veiligheid voor alle weggebruikers en een betere bereikbaarheid van en snellere doorgang naar de bedrijventerreinen en de snelweg.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.