menu Home
Algemeen

Truckersrit Koningsdag 27 april 2022 afgelast.

Paul | 29 maart 2022

Wij, als bestuur van de Stichting Help Eens Een Handje, zijn alweer een tijdje bezig om de truckersrit op poten te zetten. Daar moeten we al vroeg mee beginnen omdat de vele procedures en vergunningen nu eenmaal de nodige tijd in beslag nemen. Alles is voorbereid, de draaiboeken liggen klaar en de route is uitgestippeld. Echter, er is nog één probleem: corona. Het was alsmaar wachten op versoepelingen die nodig en noodzakelijk zijn om de truckersrit door te kunnen laten gaan. Versoepelingen die ook op tijd moesten zijn in verband met aanvragen van de diverse vergunningen en planningen.
Wij hebben tot het uiterste moment afgewacht en hoewel er nu versoepelingen van kracht zijn en het erop lijkt dat we nog meer vrijheden tegemoet mogen zien, zijn wij de mening toegedaan dat er nog sprake is en blijft van een onzekere tijd richting Koningsdag. Uiteindelijk hebben wij dus de knoop doorgehakt en met pijn in ons hart besloten om ook dit jaar de truckersrit op Koningsdag niet door te laten gaan. Als de versoepelingen van kracht blijven en de ontwikkelingen gunstig zijn, gaan wij wel onze uiterste best doen om de truckersrit alsnog in september / oktober te organiseren of een alternatief. Als het zover is – in september of oktober van dit jaar of volgend jaar op Koningsdag – hopen wij ook dan op je onmisbare inzet, kennis en ervaring om van de truckersrit weer een onvergetelijk festijn te maken, zoals we dat steeds met elkaar gedaan hebben.
Uiteraard hopen we dat we in 2023 de truckersrit weer op Koningsdag te kunnen houden!
Zie ook op onze vernieuwde website: https://www.helpeenseenhandje.nl/2022/02/18/truckersrit-2022-ook-afgelast/
Namens het bestuur van Stichting Help Eens Een Handje

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.