menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: Slikkerveer geeft het weg bij koploper SC Gastel

Paul | 27 maart 2022

door Arjan ’t Jong

In het Brabantse Oud-Gastel speelde Slikkerveer op zondag 27 maart 2022 tegen het plaatselijke SC Gastel, dat de ranglijst aanvoert in de derde klasse B.
Meteen al in de openingsfase van de wedstrijd ging het fout voor Slikkerveer. In de achtste minuut kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong via Sven Vermeule. In de 26-ste minuut leek Slikkerveer op gelijke hoogte te komen, maar op het vlagsignaal van de assistent-scheidsrechter werd voor buitenspel gefloten door de verder goed leidende scheidsrechter Laros. Zodoende ging een zeker lijkende gelijkmaker helaas niet door. In de 33-ste minuut kreeg Robert Kosten een goede kans een uit de rebound van een vrije trap van Boy van Reede, maar de bal ging er niet in.  Ook Ronald Capelle kreeg een niet te missen kans, maar de bal ging over. Zes minuten voor de rust benutte de thuisploeg wel een kans en werd het 2-0 door een treffer van Luc de Jong.
In de tweede helft probeerde Slikkerveer wat aan de achterstand te doen, maar in alle ijver leverde dit gele kaarten op voor Valerio Vers en Robert Kosten. In de 53-ste minuut kreeg Ronald Capelle een kans om de achterstand te verkleinen, maar de keeper redde net. In de 81-ste minuut leek SC Gastel op 3-0 te komen, maar het doelpunt werd wegens buitenspel terecht afgekeurd. Zes minuten later scoorde de bij Slikkerveer ingevallen A-junior Mitchell Drogt de aansluitingstreffer met een prima schot: 2-1. In de blessuretijd liep Valerio Vers tegen zijn tweede gele kaart op en kon dus nog met rood vertrekken. Slikkerveer speelde het slot van de wedstrijd nog even in ondertal en daar maakte SC Gastel meteen gebruik van door nog de 3-1 aan te tekenen via een treffer van Keano Elgin.

Komende donderdag speelt Slikkerveer het inhaalduel in het Brabantse Hank tegen Be Ready. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

Opstelling: Patrick Werkhoven, Boy van Reede, Ryan van Dongen, Valerio Vers, Sem Seifi (66 – Bas Mulder), Tico ten Have (79 – Mitchel Drogt), Jesse Ringlever (46 – Steven de la Rambelje), Ronald Capelle, Robert Kosten, Cerezo Fung-A-Wing en Chevillio Halden.

Foto’s: Roelie ’t Jong

Gastel – Slikkerveer Mitchell Drogt scoort de 2-1
Gastel – Slikkerveer Robert Kosten

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.