menu Home
Algemeen

Tieners nemen de leiding

Paul | 21 maart 2022

Tijdens het derde blok van de Brede School zijn acht jongens en meiden opgeleid tot sport-/spelleider tijdens de activiteit ‘Tieners nemen de leiding’.

“Aleyna, Elissa, Ilayda, Isaira, Neomi, Razane, Correz en Prince van de o.b.s. de Bosweide en c.b.s. de Fontein slaagden met vlag en wimpel voor hun examen”, zegt Brede School coördinator Jerry Tieleman. “De jongens en meiden kregen zeven lessen waar zij sport- en spelactiviteiten voorbereidden en aan elkaar gaven. Tijdens de lessen kregen zij tips en trucs om een spel zo goed mogelijk te organiseren en te leiden. Na de lessen stond er een examen op het programma; een zelf georganiseerde les geven aan groep 3 of 4. De zenuwen waren bij sommigen niet te houden, maar de deelnemers hebben het allemaal goed gedaan en zijn geslaagd. Dit belooft veel goeds, omdat zij met dit certificaat het een en ander mogen en kunnen organiseren vóór en in de wijk. Het is een leuke groep met een hoop potentie.” Indien nodig worden de jongens en meiden ondersteund bij het organiseren van een activiteit in de wijk door Brede School coördinator Jerry.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.