menu Home
Politie

Auto te water Ridderkerk aan de Erasmuslaan

Paul | 15 maart 2022

Dinsdagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een auto te water aan de Erasmuslaan. Helaas is er sprake geweest van een aanrijding tussen een personenauto en een hond. De auto kwam tot stilstand in het water. Ook het MMT kwam ter plaatse met de heli. De bestuurster van de auto werd onwel waardoor zij van de weg raakte en heeft hierbij een hond heeft geraakt. Het beestje was zwaar gewond en de bestuurster van de auto is bij bewustzijn overgebracht naar het ziekenhuis ter controle. De hond heeft het ongeval niet overleefd ondanks de inspanningen van een arts van de dierenkliniek en het personeel van de dierenambulance.

Foto: Ingezonden

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.