menu Home
Politiek

Winnaars kleurwedstrijd SGP bekend

Paul | 7 maart 2022

De winnaars van de kleurplatenwedstrijd van de SGP Ridderkerk zijn bekend. Volgens juryvoorzitter Jaap Visser was het moeilijk om een winnaar te bepalen: ‘We hebben heel veel prachtige inzendingen voorbij zien komen. Alle kinderen hadden dan ook duidelijk hun best gedaan om een mooie kleurplaat te maken. Een tekening sprong er echter nog het meest uit. Dat was die van Anne-Marthe van Es, die dan ook de hoofdprijs wint.’

De hoofdprijs, een rubberboot, werd afgelopen zaterdag bezorgd bij Anne-Marthe door SGP-lijsttrekker Daan Kardol. Daarnaast werden er per leeftijdscategorie ook nog andere mooie prijzen verdeeld. In de categorie 4-6 jaar won Juda Huijser de eerste prijs, en Gideon den Hoedt de tweede prijs. Bram van Vught (eerste prijs) en Luuk Hooijmeijer (tweede prijs) waren de gelukkigen in de categorie 7-9 jaar. De mooiste tekening in de categorie 10-12 jaar was gemaakt door Melissa Witter, terwijl Mara Kok in deze categorie de tweede prijs won. De SGP organiseerde deze wedstrijd voor kinderen van 4-12 jaar om hen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met de gemeentepolitiek.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.