menu Home
Algemeen

Filmmiddag: Pop Aye

Paul | 1 maart 2022

Iedere eerste vrijdag van de maand is er een filmmiddag in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Vrijdag 4 maart staat de film Pop Aye op de agenda. De aanvang is 13.30 uur. Kosten voor deelname bedragen € 2,50, inclusief een kop koffie of thee.

Pop Aye is een roadmovie van 104 minuten. Thana bevindt zich op een dood punt in zijn leven. Zijn werk als architect in Bangkok wordt niet meer op waarde geschat en ook z’n echtgenote lijkt weinig van hem te moeten hebben. Bij wie en waar hoort de man van middelbare leeftijd eigenlijk thuis? Dan stuit de gedesillusioneerde Thana op de olifant waarmee hij als jongetje op het Thaise platteland opgroeide. Hij koopt het dier om het mee te nemen op een roadtrip, terug naar hun gezamenlijke verleden.

Iedere vrijdag zijn er gezellige ontmoetingsactiviteiten in Wijkcentrum West, zoals de filmmiddag, breimiddag, creatieve middag en bingo. Meer informatie vindt u op www.facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.