menu Home
Algemeen

Elke dag recreatief zwemmen in zwembad de Fakkel in de voorjaarsvakantie.

Paul | 16 februari 2022

Zwembad de Fakkel is de gehele voorjaarsvakantie geopend. De voorjaarsvakantie is van zaterdag 26 februari t/m zondag 6 maart..

Ruimere openingstijden

Elke dag zijn er twee tijdsloten. Van 10:00 – 13:00 uur en 13:30 – 16:30 uur. Doordeweeks in de avond van 19:00 – 22:00 uur. (Donderdag alleen voor dames) Reserveren is daar voor nodig. Via de webshop kunnen er kaarten besteld worden. Vol = vol. De tijdsloten op zaterdag en zondag ochtend zijn speciaal voor families.

https://webshopridderkerk.recreatex.be/Exhibitions/Overview

Overdags (in bijna alle tijdsloten) zal ook het aangrenzende wedstrijdbad geopend zijn. Er zal een grote opblaaskrokodil in het water liggen van wel 12 meter lang. Dit voor kinderen met een zwemdiploma. Kijk op onze website voor de openingstijden van het wedstrijdbad.

Combideal

Speciaal voor in de voorjaarsvakantie bestaat er de mogelijk om een combideal te sluiten. In deze combideal zit het entreekaartje, Patatje met, een snack naar keuze, een speeltje en een beker ranja. Een combideal kaartje kost € 10,50.

Interactive Splash Arena

Nieuw in zwembadland. De Interactive Splash Arena. Een leuk attractief spel in het water. Wie drukt er het meest op de groene of rode knop en wie of welk team haalt de meeste punten. Elke dag zullen er dag winnaars zijn. Nieuwsgierig? Kijk op onze FB pagina voor diverse filmpjes.

Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Kijk op de website van zwembad de Fakkel voor de  openingstijden en het reserveren voor de diverse tijdsloten. www.de-fakkel.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.