menu Home
Politiek

EvR Overhandigt Verkiezingsprogramma aan oprichter partij

Paul | 13 februari 2022

Lijsttrekker Cora van Vliet overhandigde afgelopen vrijdag officieel het eerste, definitieve Verkiezingsprogramma van Echt voor Ridderkerk (EvR) voor de periode 2022-2026 aan medeoprichter Henri Koppes.

Henri Koppes is sinds begin van dit jaar weer lid van EvR geworden en de leden zijn hier heel verheugd om. Vandaar dat het bestuur besloot om het eerste exemplaar aan hem te overhandigen. Dit was tevens het formele startsein voor de partij om de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen aan te vangen.

De komende weken zult u leden van Echt voor Ridderkerk (lijst 4) regelmatig in actie zien in Ridderkerk. Iets wat zij de afgelopen jaren al deden middels onder andere schoonmaakacties, evenementen voor jong en oud, muzikale optredens voor de zorgcentra, pakketten voor de minima beschikbaar stellen en cadeautjes voor de Ridderkerks kinderen in Sinterklaastijd.

Lees hier het verkiezingsprogramma

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.