menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: Clemens Bastiaansen nog een jaar verbonden aan V.V. Rijsoord

Paul | 12 februari 2022

Clemens Bastiaansen zal ook het komende seizoen als hoofdtrainer verbonden blijven aan V.V. Rijsoord. In samenspraak met de TC en het bestuur is geconcludeerd dat er genoeg reden is om met elkaar door te gaan. Het is een compliment naar staf en selectie om, ondanks de huidige stand op de ranglijst, te zien en ervaren dat de sfeer nog steeds uitstekend is. Ook de gespeelde wedstrijden tonen wel degelijk aan dat er voetballend nog steeds veel mogelijk is met de selectie. Er wordt met vertrouwen uitgekeken naar de voortzetting van de huidige competitie en wie weet wat daar nog mogelijk zal zijn. Clemens heeft al wel aangegeven dat het komende seizoen zijn laatste seizoen als hoofdtrainer zal zijn, waardoor de TC dus genoeg tijd heeft om naar een opvolger uit te zien.

In het kielzog van Clemens blijven ook de beide assistent-trainers, Harold van der Ent en William Rijsdijk, aan onze club verbonden.

Voor de invulling van de verzorging hebben we overigens voor de rest van dit seizoen een opvolger gevonden voor Rens Boudestein (knie-operatie) in de persoon van Franky Paays. Hij heeft als medisch therapeut zijn sporen zeker al verdiend in het amateurvoetbal in onze regio en we heten hem natuurlijk van harte welkom.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.