menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: Topper Drechtsteden heren handballers afgelast.

Paul | 11 februari 2022

door Hans Muntz:

De handbal topper tussen de heren van Drechtsteden en De Meeuwen van zaterdag 12 februari is afgelast. De Meeuwen heeft bij de bond aangegeven door corona en quarantaines niet over voldoende gekwalificeerde spelers te beschikken.

Wederom wordt een wedstrijd in de handbalcompetitie wegens corona en/of quarantaine afgelast. Het had een topper moeten worden tussen thuisploeg Drechtsteden (2e) en koploper De Meeuwen. Uit leed de ploeg de enige nederlaag (23-19) in een wedstrijd waar het gebruik van hars niet was toegestaan. Nu was de ploeg klaar om revanche te nemen in de eigen hal. Ook de wedstrijd van het tweede herenteam gaat zaterdag niet door. SDS’99 uit Eemnes heeft het zelfde probleem als de Meeuwen.

De komende weken wordt er door de bond en de verenigingen hard gewerkt om alle inhaalwedstrijden opnieuw te plannen. Het is daarom nog niet duidelijk welke wedstrijden er het volgende inhaalweekend worden vast gesteld. Wordt vervolgd!

Programma

Zondag 13 februari

Dames            13.50 uur        Drechtsteden 1 – Feyenoord Handbal 2

Dames A jun.  14.30 uur        Stompwijk’92/1 – Drechtsteden 1

Dames A jun.  12.30 uur        Drechtsteden 1 – Saturnus Leiden 1

Heren A jun.   12.00 uur        Drechtsteden 1 – E.H.C. 1 (Zwijndrecht)

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.