menu Home
AlgemeenSport

In memoriam: Arie van Wingerden

Paul | 4 februari 2022

RIJSOORD – Ons bereikte het droevige bericht dat Arie van Wingerden in zijn vertrouwde omgeving is overleden op de leeftijd van 77 jaar. Een markante kraai is niet meer. Arie was erelid van V.V. Rijsoord en tot op het laatst betrokken bij zijn cluppie. Omdat hij zelf geen wedstrijden meer kon komen kijken was dat de laatste jaren via appjes of berichten op social media. Complimenten na een gewonnen wedstrijd en een ‘Wat gaan we hieraan doen…’ na een moeizaam potje.

Arie heeft in 1973 samen met Jan de Reus aan de wieg gestaan van de Supportersvereniging, twintig jaar later feliciteerde hij als voorzitter van onze vereniging de Supp met hun jubileum. Hij benadrukte daarin hoe belangrijk het is dat we met elkaar onze mooie club sterk maken. Jaren later maakte hij als voorzitter van de Business Club de club sterker.

Via appjes hield Arie ons kraaien de laatste tijd op de hoogte. Arie was altijd positief en hoopvol. Wij zullen hem missen en hebben ontzettend veel waardering voor wat hij voor onze club betekent heeft. Vanaf deze plek wensen we Truus, de kinderen, kleinkinderen, broers, zus en alle andere dierbaren heel veel sterkte met dit verlies.

Afscheid
Voor de mensen die Arie een laatste groet willen brengen en de familie op afstand hun steun willen betuigen rijdt de rouwauto op dinsdag 8 februari om 14.45 uur een ronde over het Koningsplein ter hoogte van het gemeentehuis in Ridderkerk.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.