menu Home
Algemeen

Lokale ondernemers starten inzamelactie voor Meat Franky’s.

Paul | 27 januari 2022

Nadat vanmorgen bekend werd dat er een verwoestende brand had gewoed bij Meat Franky’s zijn de collega ondernemers van de Ringdijk een crowdfunding actie gestart om geld in te zamelen voor de getroffen horecaondernemers. ”Het is de nachtmerrie van iedere ondernemer. Gebeld worden door de brandweer dat er brand is in je zaak. Dat het dan nu Frank & Corrinne van Meat Franky’s moet overkomen, één dag nadat ze weer open mochten met hun horecazaak, is verschrikkelijk.” vertelt Robert van Os van Dierenspeciaalzaak Henk van Os. “De ondernemers aan de Ringdijk zijn begaan met elkaar. Na het horen van het verschrikkelijke nieuws, hebben we met elkaar besloten om een crowdfunding actie op te starten om Frank & Corrinne letterlijk en figuurlijk uit de brand te helpen.” vervolgt Suzan van Os. Naast Dierenspeciaalzaak Henk van Os en Outdoorshop Henk van Os doen Willemien & Corneel, Tattooshop Ridderkerk, De Roode Deur Antiek Grenen Meubelen, Shoarma Sharon en Ringmaster BodyPiercing mee als initiatiefnemers van de crowdfunding actie. De initiatiefnemers hopen dat zo veel mogelijk inwoners en ondernemers een bijdrage willen doen. Dat kan via https://www.doneeractie.nl/help-meat-franky-39-s-uit-de-brand/-60026

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • Meta



This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.