menu Home
Algemeen

Houd jij van tweedehands en heb je een hart voor duurzaamheid?

Paul | 24 januari 2022

Bij de kringloopwinkel het Snuffelpand aan het Dillenburgplein en de meubelshowroom aan de P.C. Hooftstraat worden op woensdag en zaterdag bruikbare tweedehands spullen gereed gemaakt voor de maandelijkse verkoop. Wekelijks is hier een enthousiaste groep vrijwilligers mee bezig, die graag haar team uitbreidt met helpende handen. U draagt tevens bij aan ontwikkelingswerk, de opbrengsten van de verkoop gaan naar een goed doel dat maandelijks wordt geselecteerd.

De winkel aan het Dillenburgplein is elke woensdag en elke zaterdag van 11.00-15.00 uur geopend, voor zowel de verkoop als het brengen van nog bruikbare spullen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het sorteren en prijzen van ingebrachte artikelen, evenals het helpen van de klanten. Ook buiten de verkoopdagen zijn we regelmatig in de winkel te vinden om alles op orde te maken voor een volgende verkoopdag. Elke vrijwilliger wordt, in overleg, gemiddeld 1x per week ingeroosterd.

De meubelshowroom is iedere woensdag én elke eerste zaterdag van de maand open van 10.00-15.00 uur. Hier zoeken we mannen, die meubels kunnen ophalen en daarna een plekje geven in de showroom. Ook het adviseren van klanten is belangrijk. Verder is er behoefte aan collega’s die handig zijn, dus meubels kunnen monteren en spullen repareren, liefst ook met verstand van elektra/audio. Het is uiteraard mogelijk om een voorkeur voor bepaalde werkzaamheden uit te spreken.

U vindt bij ons een leuke groep mensen, die samenwerken in een gezellige sfeer. Ook geeft het onze vrijwilligers voldoening om zich in te zetten voor een goed doel. Het Snuffelpand steunt met de opbrengst uit de verkoop iedere maand een zorgvuldig uitgezocht project, zowel in binnen- als buitenland.

Meer informatie bij Willemien Luteijn tel.nr. 06-57991077 of kom gerust eens langs bij een van de winkels om te kijken of het u aanspreekt.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.