menu Home
Sport

Reünie 50-jarig bestaan Saturnus’72 uitgesteld.

Paul | 23 januari 2022

door Hans Muntz

Het bestuur van de SV Saturnus’72 heeft de geplande reünie van 4 februari van de handbalvereniging helaas moeten uitstellen. Ondanks dat het kabinet versoepelingen heeft aangekondigd blijft het aantal positief geteste mensen hoog. Het is daarom niet verstandig om dit feestje nu te organiseren.    

De jubileum commissie begrijpt dat een bijeenkomst met veel mensen in deze tijd nog niet verstandig is. Maar zeggen de leden wel, “wat in het vat zit verzuurd niet. We gaan daarom hard verder met de voorbereidingen om in juni het feestje nog groter en gezelliger te maken.”

Saturnus’72 zoekt nog steeds verder naar oud leden en/of sympathisanten. Stuur een e-mail aan het adres; jubileum@saturnus72.nl. We houden u dan via een nieuwsbrief op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Heeft u andere vragen en/of opmerkingen dan kunt u dit ook via dit mailadres aan ons laten weten.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.