menu Home
Algemeen

Tuinmannen gezocht

Paul | 17 januari 2022

Is het tijd om de heg te snoeien of heeft u een nieuwe kast gekocht, maar heeft u geen idee hoe u deze in elkaar moet zetten? Wanneer het tuinonderhoud of de klusjes in huis u te veel worden, kunt u een beroep doen op de Klussenservice van Facet Ridderkerk en Wooncompas. De klussenservice is er voor 65-plussers in Ridderkerk die de klussen zelf niet meer uit kunnen voeren en ook geen mensen in hun omgeving hebben die hierbij kunnen helpen

Voor de tuinklussen is Facet Vrijwilligerssteunpunt op zoek naar mensen die het leuk vinden om lekker te tuinieren en uiteraard een beetje groene vingers hebben. Het gaat om klein onderhoud in maximaal 3 uur. U kunt denken aan het snoeien van heggen, kleine boompjes, onkruid wieden enz. Vanaf maart zullen deze aanvragen weer meer worden. Het team van tuinklussers zoekt versterking. Lijkt het je leuk om dit ook te gaan doen of wil je meer informatie? Neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl. Ook wanneer u meer interesse heeft in het doen van kleine klusjes in huis bent u welkom.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.