menu Home
Algemeen

Prijs gewonnen met puzzel

Paul | 17 januari 2022

Leefstijlprogramma Ridderkerk Langer Gezond, onderdeel van Facet Ridderkerk, verstuurt regelmatig nieuwsbrieven naar geïnteresseerden om hen te informeren over een gezonde leefstijl en handvatten te geven om dit toe te passen in het dagelijks leven. In de laatste editie van december 2021 was een prijspuzzel te vinden. Uit de inzendingen zijn de heer Stolk en mevrouw Van Stee geloot. Maandag 17 januari reikte leefstijlcoach Cathy van Es de prijzen uit.

Beide prijswinnaars waren blij verrast. “Zo zie je maar”, zegt de heer Stolk. “Eigenlijk stuur ik zelden iets in, maar nu val ik toch in de prijzen”.Hij won een boek van Erik Scherder: Hart voor je brein. Dit boek gaat over wat inactief leven doet met je gezondheid. Ook mevrouw Van Stee gaf aan het erg leuk te vinden om zomaar eens een keertje iets te winnen. Zij ging naar huis met een verrassingspakket van Holland & Barrett. 

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen of meer informatie over Ridderkerk langer gezond? Neem dan een kijkje op de website www.ridderkerklangergezond.nl of neem contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.