menu Home
Algemeen

Kruising Verbindingsweg bij van der Valk deze week ’s nachts afgesloten.

Paul | 17 januari 2022

Van 17 tot en met 23 januari wordt de IJsselmondse Knoop ’s nachts afgesloten voor alle verkeer. De nachtafsluiting gaat tijdens de doordeweekse nachten in vanaf 21:00 uur en duurt tot 05:00 uur. Tijdens de nacht van zaterdag 22 januari op zondag 23 januari gaat de afsluiting in op zaterdagavond 20:00 uur tot zondagochtend 23 januari 11:00 uur.

De nachtelijke afsluiting is nodig omdat aannemer KWS tijdelijke verkeerslichten gaat opbouwen boven de kruising Randweg/Dierensteinweg met de Verenambachtsweg. Daar worden vanwege de reconstructie van de IJsselmondse Knoop enkele rijbanen verlegd. Ook worden de huidige verkeerslichten verwijderd.

Omleiding

In samenwerking met Rijkswaterstaat zal het verkeer worden omgeleid, de omleidingsroutes worden met borden langs de weg aangegeven.

Jan kok, Fotovlucht – Nieuw Reijerwaard 09-10-2021

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.