menu Home
Algemeen

Maak online kennis met de Driemaster

Paul | 11 januari 2022

Donderdagavond 3 februari a.s. houden we een ONLINE-informatieavond voor ouders/verzorgers van kleuters die een school zoeken voor hun kind(eren) of recent zijn gestart of gaan starten bij ons op school. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Leuk, u bent van harte welkom. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar p.vdvelde@levwn.nl Wilt u op een ander moment kennismaken met onze sprankelende basisschool, neem ook dan gerust contact met ons op….https://dedriemaster-levwn.nl/uitnodiging…/

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.