menu Home
Algemeen

Een kerstboom vol gesponsorde ballen op het Koningsplein

Paul | 20 december 2021

Toen eind november duidelijk werd dat vanwege de corona maatregelen de schaatsbaan helaas ook dit jaar niet door kon gaan kwam de Rotaryclub Ridderkerk  met het idee om een actie te organiseren voor inwoners van Ridderkerk die hulp nodig hebben.

Ondernemers en inwoners konden tegen betaling een Kerstbal laten bedrukken waarvan de opbrengst ten goede kwam aan het goede doel.

Dat de samenwerking tussen de Gemeente Ridderkerk  de Stichting schaatsbaan, de Rotaryclub en de Stichting evenementen Ridderkerk succesvol mag worden genoemd bleek vanmorgen toen Burgemeester Attema de eerste kerstbal in de boom kwam hangen op het Koningsplein.

De Stichting Present mag een geweldig bedrag besteden aan drie prachtige lokale initiatieven, Sociaal Tuinieren. Een Brunch met eenzame ouderen in het Maxima college en een verzorgde dag naar de Efteling voor minima gezinnen.

Vanmorgen werd ook de opbrengst tot nu toe bekend gemaakt.. Maar liefst 12375 euro !
Een bedrag wat volgens John Stip, voorzitter van de Stichting Schaatsbaan nog iets kan oplopen

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.