menu Home
Radio Nieuws

Uitgelezen Aanzet met Ridderkerk FM

Paul | 11 december 2021

Vandaag hadden we onze locatieset weer opgesteld in een sfeervolle Bibliotheek Aanzet in het centrum van Ridderkerk.

Als eerste gast mochten we burgemeester Attema begroeten waar Marian een fijn gesprek mee had. Een terugblik, iets vooruit kijken en nog een mooie boodschap voor de inwoners van Ridderkerk. Toni van Langeveld droeg daarna namens de Ridderdichters een paar prachtige gedichten voor en kon er vol vuur over vertellen. Het tweede uur kende een mooi visueel begin, prachtige schilderijen gemaakt door Fenneke Groeneveld met daarover veel uitleg en hoe ze gekomen is tot schilderen en wat haar boeit in het maken van nieuwe werken. Catharina Hulters kwam daarna vertellen over haar nieuwe single ‘ Laat me ‘ Een leuke uitzending die zeker de moeite waard is om terug te kijken.
8 januari hopen we opnieuw een mooie uitzending te maken vanuit de bieb. U kan er als u wilt gewoon bij zijn om eens radio te kijken! Natuurlijk vragen wij u wel om de geldende regels in acht te nemen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.