menu Home
Algemeen

Leuke activiteiten in de kerstvakantie bij de bibliotheek Aanzet

Paul | 9 december 2021

Je hoeft je deze kerstvakantie niet te vervelen, want de Bibliotheek Ridderkerk-Centrum organiseert weer van alles voor kinderen. We sluiten het jaar af met leuke activiteiten en gaan in het nieuwe jaar ook weer volop van start met uitdagende en creatieve bezigheden. Het kerstvakantieprogramma van de bibliotheek bestaat in totaal uit vier leuke workshops/toernooien. Hieronder lees je het overzicht:

  1. Workshop schaduwtekenen

Ben jij gek op tekenen, kleuren en bezig zijn met voorwerpen? Kom dan zeker naar deze workshop! Aan de hand van objecten uit het alledaagse leven, maak je de leukste vormen. Gebruik bijvoorbeeld de schaduw van een beker om een coole robot te tekenen. Laat je fantasie helemaal de vrije loop in deze workshop!

Datum: 29 december (10:00-13:00 en 14:00-17:00 uur)

Leeftijd: 8-12 jaar.

Aanmelden: ja    

Prijs: 1,00

  • Just dance toernooi

Dansen kunnen we allemaal, maar kun jij ook op de maat dansen? Tijdens het Just Dance toernooi dans je met of tegen je vrienden en vriendinnen. De playstation speelt de leukste nummers en jij moet zorgen dat je alle pasjes precies goed nadoet op het juiste moment. Durf jij dit aan?

Datum: 3 januari (10:30-12:00 uur)

Leeftijd: 6-14 jaar

Aanmelden: ja    

Prijs: 1,00

  • Workshop vloggen met Quinn en Aaron

Heb je altijd al eens willen leren hoe je moet vloggen of TikTok goed kunt gebruiken? Dat kan nu! TikTok-sterren Quinn en Aaron gaan je alles leren wat je moeten tijdens deze workshop. Kom meer te weten over het platform, de mogelijkheden en de Do’s en Don’ts.

Datum: 5 januari (14:30-16:00)

Leeftijd: 10-15 jaar.

Aanmelden: ja    

Prijs: 1,00

  • Stopmotion workshop 

Leer hoe je je eigen Stopmotion filmpje maakt. Maak poppetjes, gebouwen en voorwerpen van klei, lego of met een whiteboard. Ga dan achter de computer zitten en creëer een uniek verhaal met die voorwerpen. Door Stopmotion komt jouw eigen gebouwde wereld tot leven. Leer ook zelf te fotograferen en monteren!

Datum: 7 januari (15:30-17:00)

Leeftijd: 8-12 jaar                          

Aanmelden: ja    

Prijs: 1,00Kijk voor meer informatie op de website www.bibliotheekaanzet.nl/activiteiten of vraag na bij de balie. Als bibliotheek zijn wij op de hoogte van de corona-maatregelen. Wij houden hier rekening mee bij de activiteiten door het gebruik van mondkapjes door begeleiders en afstand te creëren in de te gebruiken ruimtes

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.