menu Home
Algemeen

Geslaagde bijeenkomst veilig bankieren

Paul | 6 december 2021

Donderdag 30 november kregen inwoners van Ridderkerk enkele handige tips, advies en informatie over veilig bankieren en het burgerinitiatief Veilig Ridderkerk. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door Ridderkerk Langer Gezond, het leefstijlprogramma van Facet Ridderkerk.

Mobiele bankservice adviseurs van de Rabobank gaven informatie over zelfstandig en veilig bankieren. Tijdens de bijeenkomst werd ingegaan op thema’s als financieel misbruik, bancaire volmachten, cybercrime en andere praktische bankzaken. Meer dan 20 deelnemers werden bijgepraat over de laatste stand van zaken. Na de pauze vertelde Remko Gobee over het goede initiatief Veilig Ridderkerk. Dit burgerinitiatief waarbij de beheerders direct contact hebben met de wijkpolitie is in korte tijd uitgegroeid tot een handig hulpmiddel om de veiligheid in de Ridderkerkse wijken te vergroten. Onderwerpen in de groepen gaan over vermissingen, waarschuwing bij verdachte situaties en acute hulpvragen van de politie. Inmiddels heeft Ridderkerk ongeveer 25 whatsappgroepen waarbij ongeveer 3500 inwoners zijn aangesloten.

De deelnemers waren zeer betrokken en er werden vele vragen gesteld. Meer informatie over Ridderkerk Langer Gezond is de vinden op www.ridderkerklangergezond.nl of schrijf u in voor de nieuwsbrief via info@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.