menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: Handballers Drechtsteden voorlopig uitgespeeld.

Paul | 5 december 2021

door Hans Muntz

In tegenstelling tot andere sportbonden heeft het Nederlands Handbal Verbond besloten om de competitie niet stil te leggen. Als ploegen dit samen overeenkomen mag er gespeeld worden.

Drechtsteden heeft besloten, in overleg met trainer Lazar Popov, om met het eerste en tweede herenteam voorlopig geen competitiewedstrijden te spelen. “Het is jammer dat het NHV niet besloten heeft dit voor de hele wedstrijdsport te doen, zo krijg je nog meer verschillen in het aantal gespeelde wedstrijden. Daarnaast kan handbal op wedstrijdniveau niet zonder groepstrainingen en die zijn voorlopig stil gelegd” bevestig het bestuur. Overigens blijkt in de praktijk dat afgelopen weekend alle wedstrijden niet doorgingen. Voor volgende week staat er nog maar één wedstrijd in de hoofdklasse op het programma. In de breedte sport, lagere senioren en jeugd, gaan de wedstrijden voor zover mogelijk wel door.

Bij de dames heeft de technische staf een andere afweging gemaakt. Zij willen de wedstrijden, indien beide teams dit willen, voorlopig wel spelen. Dit zal wekelijks worden bekeken. De wedstrijd van de dames op 5 december is dan ook “gewoon” gespeeld met een mooie 18-19 overwinning.

Programma

Zondag 12 december

Dames 12.20 uur Drechtsteden 1 – HV Quintus 4

Heren 10.00 uur Drechtssteden 2 – Schipluiden 2

Heren A jun. 13.20 uur Drechtsteden 1 – H.V.O.S. 1

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.