menu Home
Algemeen

Ook dit jaar geen kerstmarkt in de Oudheidkamer

Paul | 19 november 2021

Waar maandenlang door de verantwoordelijke mensen aan is gewerkt om van de Kerstmarkt 2021 in de Oudheidkamer een extra mooie gebeurtenis te maken, moet de teleurstelling voor hen en de talloze bezoekers, die uitkeken naar deze gebeurtenis groot zijn.
De geur van erwtensoep, vers gebrande koffie met de veelgevraagde blauwkaikoek, de vele kramen met unieke snuisterijen, die dit jaar veelvuldig aanwezig zouden zijn, maar bovenal een samenkomen van de Ridderkerkse bevolking, die ongetwijfeld verlangde naar dit unieke evenement, temeer omdat de laatst georganiseerde Kerstmarkt van de Stichting Oud Ridderkerk in 2019 plaats vond, zullen ook dit jaar ontbreken.
Er wordt dan ook gehoopt, dat de zo bekende sfeer, die te proeven is bij markten in het plaatselijke museum bij een Pinkstermarkt in 2022 extra voelbaar zal worden.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.