menu Home
Algemeen

LAURIERWEG ANDERHALF UUR AFGESLOTEN VOOR VERKEER

Paul | 15 november 2021

In de ochtend van dinsdag 16 november zal de Laurierweg (tussen de Voorweg en de Verbindingsweg) voor circa anderhalf uur worden afgesloten voor verkeer. De proefopstelling van de zogenaamde SMART STORAGE van energieleverancier ENGIE wordt dan verwijderd.

Binnenkort vertellen we u meer over de pilot waarbij ENGIE en de GRNR onderzoek hebben gedaan naar het managen van energie met gebruikte accu’s van elektrische auto’s. Uiteraard komen dan ook de resultaten van het onderzoek aan bod.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.