menu Home
Radio Nieuws

Uitgelezen Aanzet met Ridderkerk FM

Paul | 13 november 2021

Het is weer de 2e zaterdag van de maand en dan komt het programma Uitgelezen Aanzet met Ridderkerk FM vanuit de Bibliotheek Aanzet in het centrum van Ridderkerk.

Deze keer was weerman Gert de Bruijn te gast om te vertellen over zijn weerpagina weerstationridderkerk.nl en zijn mooie hobby. Nog tijdens de uitzending bespraken we om ook de weersvoorspellingen van Gert in onze programma’s op te nemen. Helaas moest John Stip als woordvoerder van de Schaatsbaan Ridderkerk zijn afspraak annuleren om de effecten van de persconferentie van vrijdag 12 november met aangescherpte corona maatregelen te bespreken met bestuur en leverancier, wel verzekerde hij ons dat de stichting nog steeds vol gaat voor het realiseren van de schaatsbaan op het Koningsplein. Toos v/d Linden droeg namens de Ridderdichters een aantal fraaie gedichten voor en vertelde hoe ze aan de inspiratie komt om te dichten. Het tweede uur was volledig gevuld voor een erg leuk gesprek met schrijver John Brosens. Wat kan de man heerlijk vertellen over zijn boeken…

Heb je de uitzending gemist ? Kijk hem hieronder terug !

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.