menu Home
Politiek

SGP gaat ‘met hart voor Ridderkerk’ richting de verkiezingen

Paul | 8 november 2021

De SGP Ridderkerk gaat de komende gemeenteraadsverkiezingen in met de slogan ‘Met hart voor Ridderkerk’. Dat maakte lijsttrekker en huidig fractievoorzitter Daan Kardol bekend tijdens de begrotingsraad op donderdag 4 november. ‘De SGP mag al bijna 100 jaar een bijdrage leveren aan de lokale politiek. Verschillende mensen zijn in die periode vanuit een vaste koers en met hart voor Ridderkerk politiek actief geweest. Zowel zichtbaar, als op de achtergrond. Deze lijn zetten we graag voort,’ aldus Kardol.

Een van de thema’s waar de SGP Ridderkerk zich al jaren voor inzet is de bestrijding van zwerfafval. Zo ruimen vrijwilligers van de SGP meerdere keren per jaar afval op in een van de Ridderkerkse wijken. Zaterdag 6 november was de wijk Oostendam aan de beurt. ‘In deze parel van Ridderkerk kwamen wij relatief weinig zwerfafval tegen. Net als in andere wijken, zijn ook hier inwoners actief die regelmatig zelf papier prikken. Een van de punten die in deze wijk aandacht behoeft, is bijvoorbeeld de snelheid van het verkeer in de Tarwestraat. Hier wordt echt te hard gereden,’ vertelt Kardol.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.