menu Home
Politiek

CDA Ridderkerk maakt kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 2022 bekend

Paul | 22 oktober 2021

Tijdens de drukbezochte algemene ledenvergadering van het CDA Ridderkerk hebben de leden de kandidatenlijst vastgesteld en de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 gekozen.

Lijsttrekker
Ton Overheid (57) is opnieuw gevraagd om lijsttrekker te worden voor de Ridderkerkse christendemocraten. Ton was bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen ook lijsttrekker en op dit moment is hij fractievoorzitter van de drie zetels tellende fractie.

Plaatsen 2-8
De kandidatenlijst van het CDA Ridderkerk is opnieuw flink verjongd. Op plaats 2 staat het huidige raadslid Victor Mijnders (27). De afgelopen gemeenteraadsverkiezingen stond hij ook op plek twee achter de lijsttrekker. Op de plekken 3 en 4 staan twee nieuwkomers, namelijk Marcella van der Heijde-Keijzer (31) en Nico Belo (45). Jos Hulhoven (50) staat op plek 5. Hij is op dit moment al burgerraadslid. Op de plekken 6 tot en met 8 staan Pauline de Klerk (33), Veli Bilik (49) en Wulfert Bontenbal (43). Pauline en Wulfert zijn voor het eerst verkiesbaar. Veli was de afgelopen perioden burgerraadslid. Margit Kleiker (54), eveneens burgerraadslid, staat op plaats 9.

Huidig raadslid Dick Breeman (67), nu te vinden op plek 22 van de kandidatenlijst, heeft aangegeven dat hij graag een stap terugdoet. Dick wil zo een kans geven aan nieuw talent.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.