menu Home
Algemeen

Voorlichting over gezonde voeding in Mantelzorg Café

Paul | 18 oktober 2021

De leefstijlcoach van Ridderkerk Langer Gezond geeft in samenwerking met het Mantelzorg Café van Aafje en Karaat Mantelzorg een interactieve voorlichting over gezonde voeding voor 50-plussers. Op dinsdag 26 oktober bent u van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in het Ontmoetingsplein de Reyerheem van Aafje, Torenmolen 1.

Moet ik wel aardappelen eten en hoeveel dan? Wat zijn verzadigde vetten? Hoeveel moet ik drinken op een dag en wat kan ik dan het beste nemen? Is brood eigenlijk wel gezond? “Het zijn allemaal vragen waar veel onduidelijkheid over bestaat”, aldus leefstijlcoach Cathy van Es van Ridderkerk Langer Gezond. “Goede en gezonde keuzes maken hoeft niet moeilijk te zijn”. Aan de hand van de schijf van vijf legt Cathy uit wat een verstandige basis is voor uw dagelijkse voeding.

Na de pauze zal er aansluitend een voorlichting worden gegeven over slikproblemen door de Wijkverpleging van Aafje.

De voorlichting is bedoeld voor mantelzorgers. Bent u geen mantelzorger, maar heeft u wel vragen? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Aanmelden kan via info@karaatmantelzorg.nl of 0180 – 763 717 of bij Aafje via Trudie Volker: trudie.volker@aafje.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deelname is gratis, er wordt gezorgd voor een gezonde snack en een lekker gezond drankje! Na afloop krijgen bezoekers een goedgevulde goodiebag. Er word niet gevraagd om een coronatoegangsbewijs.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.