menu Home
Algemeen

Haunted House in De Loods met Halloween

Paul | 18 oktober 2021

Vrijdag 29 oktober tovert het jongerenwerk van Facet Ridderkerk De Loods om tot een Haunted House. Durf jij het huis vol enge nachtmerries te betreden?

Het is weer bijna Halloween en De Loods pakt uit! Het Haunted House is toegankelijk voor iedereen die het aandurft, maar de adviesleeftijd is 12 jaar en ouder. In het huis kom je onder andere geesten, clowns, zombies en een tandarts tegen en nog zo veel meer! Er zijn maar liefst twaalf verschillende ruimtes waar je geconfronteerd kan worden met jouw ergste nachtmerries.

Speciaal voor de mensen die niet erg willen schrikken, is er een ‘light versie’ van 19:00 tot 20:00 uur. Een groepsticket (voor maximaal 4 personen) kost € 4,99. Reserveer een tijdslot tussen 19:00 en 22:00 uur via www.deloodsridderkerk.nl.

Durf jij dit Haunted House in? Of beter gezegd: Kom jij er nog uit?!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.