menu Home
Algemeen

Gratis lezing over veilig bankieren

Paul | 18 oktober 2021

Wilt u meer weten over veilig en zelfstandig bankieren? Op dinsdag 30 november organiseert Facet Ridderkerk een gratis lezing over dit thema in Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80. U wordt om 13.45 uur ontvangen met een kop koffie of thee. De lezing, verzorgd door mobiele bankservice adviseurs van de Rabobank Sera de Jong en Esther van Efferen, start om 14.00 uur.

Tijdens deze lezing wordt ingegaan op thema’s als financieel misbruik, bancaire volmachten, cybercrime en andere praktische bankzaken. U wordt tijdens de lezing bijgepraat over de laatste stand van zaken. Na de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen. Iedereen is welkom, ongeacht bij welke bank u bankiert.

Aanmelden kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5, via 0180 – 432 350 of info@facetridderkerk.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilse Schoolenberg.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.