menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: Nul punten voor Drechtsteden handbalsters.

Paul | 10 oktober 2021

door Hans Muntz

Ook de laatste wedstrijd van het eerste deel van de veldcompetitie heeft de Drechtsteden dames geen punten opgeleverd. In en bij Schipluiden werd met 28-15 verloren.

Trainer Raymond van der Staay zag zondag een gemotiveerde ploeg die met de week progressie maakt. Net als in de voorgaande wedstrijden werden goede periodes afgewisseld met mindere. Tegenstander Schipluiden, één van de titel kandidaten, liet wel direct blijken dat zij tegenstander Drechtsteden niet veel ruimte zou laten. Bij rust was het verschil opgelopen tot 14-5. In deel twee liet Drechtsteden de progressie zien die het doormaakt en het verschil terug bracht tot zes treffers (20-14). Schipluiden werd er zelfs zenuwachtig van. Helaas lukte het niet om het verschil nog kleiner te maken en werd het dan toch een flinke nederlaag (28-15). 

Vanaf nu kan Van der Staay aan zijn zaalteam gaan bouwen. Tijdens de veldcompetitie waren het eerste en tweede samengevoegd waardoor er wekelijks een ander team op het veld stond. Daarnaast waren er enkele speelsters die niet op het veld in actie komen. Zondag, tijdens een training dag met oefenwedstrijd, wordt duidelijk wie er in het eerste staan bij de eerste zaalwedstrijd. Op 24 oktober komt R.O.A.C. op bezoek in Zwijndrecht (12.20 uur). Net als op het veld worden de zaalwedstrijden om en om gespeeld in Zwijndrecht of Ridderkerk.

Programma

Dinsdag 12 oktober, zaal beker

Heren              21.00 uur        Drechtsteden 1 – Groene Ster 1

Zaterdag 23 oktober

Heren              20.30 uur        Drechtsteden 1 – Dongen 1

Heren              18.50 uur        Drechtsteden 2 – Najaden 1

Heren A jun.   17.30 uur        Drechtsteden 1 – B. & B. Healtcare/W.H.C.-Hercules 1

Zondag 24 oktober

Dames            12.20 uur        Drechtsteden 1 – R.O.A.C. 1 (Zwijndrecht)

Dames            10.00 uur        Drechtsteden 2 – Vires et Celeritas 2 (Zwijndrecht)

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.