menu Home
AlgemeenRadio Nieuws

Eerste Uitgelezen Aanzet met Ridderkerk FM goed ontvangen.

Paul | 9 oktober 2021

Een nieuwe uitdaging voor het team van Ridderkerk FM. Elke 2e zaterdag van de maand een programma live vanuit de Bibliotheek Aanzet met vandaag een super leuke aftrap. Met Kinderburgemeester Maylin Ouwens en Brandweervrouw Amanda van Kuijk spraken we het eerste uur, waar ook de aangeschoven Karin Kayadoe het niet kon laten af en toe een vraag te stellen of een opmerking te maken. Dat het gezellig klonk merkte ook het aanwezige publiek.
Om 11 uur kwam Simon Buijs uitgebreid vertellen over zijn illustraties in het kinderboek “Liever niet” een uitgave van Wilde Haren, ook was Maylin nog gebleven en deed zij als volwaardig interviewer mee met het gesprek. Om 11:30 uur was het Ineke v/d Berge die namens de Ridderdichters een prachtig gedicht voordroeg en vertelde ze terloops dat er zelfs een routekaart bestaat, waarin je kan zien waar in Ridderkerk gedichten van de Ridderdichters te lezen zijn. Wij zijn blij te kunnen melden dat ook bij de volgende keer er één van de Ridderdichters een mooi gedicht komt voordragen in “Uitgelezen Aanzet met Ridderkerk FM” .
Als laatste kwam violist Nico Lammersen vertellen over zijn passie, het spelen van barokmuziek op viool. Hij is al jaren betrokken als muziekleraar aan de Ridderkerkse muziekschool en vind het geweldig zijn kennis en passie over te dragen. Met een stukje live vioolspel was de uitzending alweer ten einde.
De volgende Uitgelezen Aanzet met Ridderkerk FM vanuit de bieb is er weer op 13 november.
Het programma begint om 10:00 uur en ook u bent van harte welkom !

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.