menu Home
AlgemeenRadio Nieuws

Uitgelezen Aanzet met Ridderkerk FM

Paul | 6 oktober 2021

De Kinderboekenweek start vandaag en natuurlijk geven wij zaterdag 9 oktober in onze eerste Uitgelezen Aanzet met Ridderkerk FM veel aandacht aan het thema van de Kinderboekenweek ” worden wat je wil ”
Als jij nou later wilt werken bij de brandweer, kan je zaterdag tijdens het programma jou vragen stellen aan Amanda, zij is buurtbrandweervrouw in Barendrecht en kan je alles vertellen over haar boeiende vak.

Misschien vind jij het wel super leuk om illustrator te worden, gave tekeningen maken bij een boek of product.
Simon Buijs is geboren in Paramaribo werkt als freelance illustrator en art-director voor diverse nationale en internationale opdrachtgevers. Met veel plezier, humor en kleur maakt hij werken die de kijker iets bijleert over de wereld en het leven. Voor Uitgeverij Wilde Haren heeft Simon het prentenboek ‘Liever Niet’ geïllustreerd.

Heb jij leuke vragen voor Amanda of Simon kom dan zaterdagochtend langs bij de bieb in het centrum van Ridderkerk Het radioprogramma ” Uitgelezen Aanzet met Ridderkerk FM ” is er tussen 10:00 en 12:00 uur.
Amanda is er al om 10:15 en Simon komt om 11:00 uur. Andere gasten zijn Kinderburgemeester Maylin Ouwens, Ridderdichter Ineke v/d Berge en violist Nico Lammersen. Ook aan Nico mag je gerust wat vragen stellen, dat vind hij ook leuk.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.