menu Home
Algemeen

Onderzoek naar opzet wijkvereniging in Bolnes

Paul | 4 oktober 2021

Facet doet de komende maanden onderzoek naar het draagvlak onder de bewoners van Bolnes voor het opzetten van een wijkvereniging voor zowel WVC Bolnes als De Klinker. Sociaal Makelaars Eveline Freling, Rene Belder en Yolanda Hekkert zijn in oktober en november op straat te vinden in Bolnes om de enquêtes af te nemen.

De enquêtes worden afgenomen bij onder andere de basisscholen, het winkelcentrum, de wijkcentra en aan de deur. Tevens zal gevraagd worden naar uw mening over het huidige aanbod van activiteiten en de bereidheid om aan deze of nieuw op te zetten activiteiten deel te nemen. De enquête is tot eind november ook online in te vullen via de website van Facet Ridderkerk: www.facetridderkerk.nl of via de directe link: https://www.survio.com/survey/d/N4R9I4B1F4J3L4W3Q.

Yolanda Hekkert, Sociaal Makelaar: “Om een goed overzicht te krijgen hopen we dat zoveel mogelijk bewoners uit Bolnes deze enquête willen invullen, ook wanneer u niet van plan bent om deel te nemen aan activiteiten of bestuurstaken. Of als u juist hele goede ideeën heeft voor nieuw aanbod. Wilt u meedenken over de toekomst van de wijkcentra, dan horen we graag van u! Elke ingevulde enquête waarderen wij met een gratis kop koffie of thee in de wijkcentra en we verloten 10 dinerbonnen onder alle volledig ingevulde enquêtes.”

Wilt u meer informatie over het onderzoek of wilt u contact opnemen met een Sociaal Makelaar? Neem contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.