menu Home
Radio Nieuws

Nieuwe programma’s bij Ridderkerk FM in het winterseizoen.

Paul | 21 september 2021

De zomer is al weer voorbij en ook dit jaar was in een aantal opzichten dat gekke virus nog met regelmaat een spelbreker. Een groot radiospektakel met live artiesten ging weer even de koelkast in, maar we conserveren het goed en komt echt snel, zodra het veilig kan en mag.

Ton Maas trapte al in de zomer af door zijn programma “Studio Noord” van alleen op woensdag uit te breiden naar elke maandag, woensdag en vrijdag ochtend.

Al eerder maakte we het eerste Ridderkerk FM Sportcafé. Live vanuit de kantine bij de Ridderkerk Rowdies. Maandelijks keert het programma terug in de winterprogrammering, met uitzondering van de maand december.

Zaterdag 25 september de eerste koffie met….. , welke wij gaan uitzenden. Dit programma maken we in samenwerking met de Bibliotheek Aanzet. Dit programma heeft steeds één gast welke onder het genot van een kopje koffie of thee verteld en vragen van het aanwezige publiek beantwoord.

Daarnaast komen we live uit de bibliotheek met Uitgelezen Aanzet elke 2e zaterdag van de maand. Een gevarieerd programma over actualiteiten in Ridderkerk, schrijvers en boeken, kunst, cultuur en muziek. Elke maand schuiven er verrassende gasten aan. Heb je een vraag voor een van de gasten? Of wil je gewoon even kijken hoe een radio-uitzending wordt gemaakt? Kom gerust langs!

Op 16 oktober bestaat het programma “Night Grooves 1 jaar, reden voor een extra lange bijzondere uitzending. Enkele van de beste DJ’s uit Sri Lanka / Duitsland / Ierland / Groot-Brittannië / Polen / Argentinië & natuurlijk ons ​​eigen Nederland zullen ons vergezellen voor een onvergetelijke avond! De namen worden de komende weken bekend gemaakt. Geniet met ons mee 16 oktober van 20:00 tot 05:00…..

Maandelijks zal ook het programma ” Business As Usual ” een plekje krijgen in de programmering, gesprekken met en over bedrijven in Ridderkerk onder bezielende leiding van Cora van Vliet.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zullen we ook een aantal politiek café’s organiseren, waar ook het publiek bij aanwezig mag zijn en natuurlijk ook die klemmende vraag gesteld kan worden aan de aanwezige raadsleden van diverse Ridderkerkse politieke partijen. Natuurlijk wordt het klapstuk het ” Verkiezingsdebat” live!

In het programma ” Weet je nog ? ” zullen we gezellig kletsen over toen en nu, hoe was het toen en wat vinden zij van het nieuws van vandaag.

Met “Typisch Lammens” halen we een oude rot in het vak binnen, Ger Lammens bekend van onder andere Holland FM maar ook als man van een sterren rubriek in weekblad Privé maakt elke donderdag koffietijd een stuk gezelliger.

Er zijn nog veel concepten die nadere uitwerking verdienen, maar stil zitten doen we de komende winter zeker niet !
Blijf op de hoogte van de programma’s via https://www.ridderkerkfm.nl/programmas/

Met deze nieuwe programma’s durven wij te zeggen: “De winter van Ridderkerk FM zit vol zomerse energie !

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.