Vandaag trapte de clubs in de hoofdklasse af, waar vorige week dit al gebeurde in de tweede en derde divisie.
Rijsoord ging op bezoek bij SC Feyenoord, dit gebeurde met een gehavend elftal.
De selectie van trainer Clemens Bastiaansen kende maar liefst negen geblesseerde spelers.
Het was te verwachten dat Rijsoord een moeilijke start zou hebben op Varkenoord.
In de 3e minuut was het Khalid Rahli die SC Feyenoord naar 1-0 schoot.
Het duurde tot de 41ste minuut dat Feyenoord de score kon uitbreiden, hier was een eigen doelpunt van een Rijsoord speler voor nodig.
Na de rust zat het venijn voor Rijsoord in de staart het was Jeffrey Duijnstee die met twee doelpunten, in de 86ste en 87ste minuut, de eindstand op 4-0 bepaalde.
Geel ging in deze wedstrijd naar Walter Bennet (Feyenoord) en naar Danny Haasdijk en Romano Niamut van Rijsoord.

Smitshoek , spelende in dezelfde afdeling als Rijsoord, ging op bezoek bij Achilles Veen.
Na 19 minuten bracht Thomas Schilders Achilles Veen op 1-0.
Na de rust zette Smitshoek de achtervolging in wat resulteerde in de gelijkmaker van Hermon Tekleab in de 54ste minuut 1-1.
Een minuut of zes voor tijd was het Joey Klein die de winst voor Smitshoek veilig stelde 1-2.

A.S.W.H. speelde vandaag de tweede competitie ronde in de tweede divisie, vorige week werd thuis met 0-1 verloren van het Tielse T.E.C.
Vandaag werd een bezoek gebracht aan Haarlem, waar de Koninklijke HFC de gastheer was.
A.S.W.H begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam na 29 minuten op 0-1 door een doelpunt van Luuk Admiraal, vier minuten later was het Daniel Wissel die de stand verdubbelde 0-2.
De laatste 20 minuten nam de Koninklijke HFC het initiatief over en werden dit de minuten van Sietse Brandsma.
In de 67ste 1-1, de 75ste 2-2 en in de slotminuut (90ste) schoot Brandsma zijn ploeg naar de overwinning 3-2.
De Ambachters hiermee puntloos achterlatende.

In de derde divisie ontving Barendrecht Excelsior ’31 uit Rijssen. Vorige week werd er tegen Hoek met 1-1 gelijk gespeeld. Terwijl Excelsior ’31, Ter Leede met een 3-1 nederlaag terug naar Sassenheim stuurde.
De eerste helft ging redelijk gelijk op, maar gescoord werd er niet.
Dit werd in de tweede helft anders, na 57 minuten bracht Givan Werkhoven de 0-1 op het scorebord.
In de 63ste minuut leek de wedstrijd beslist toen Hakim Ezafzafi de 0-2 scoorde.
Toch was de wedstrijd daarmee nog niet in het slot gegooid.
In de 74ste bracht Niels Vorthoren de spanning terug in de wedstrijd 1-2.
Deze spanning bleef tot de 90ste minuut waarin Simon Seppenwoold Excelsior ’31 op 1-3 bracht en de zege een feit was.