Ridderkerk FM Sportnieuws: Ridderkerk toernooi, R.V.V.H – Bolnes (zat.)

Paul | 14 augustus 2021

door Arie Ouwens:

Om 12.00 uur werd er afgetrapt om de strijd voor de 3e en 4e plaats in het Ridderkerk Toernooi.
!e klasser R.V.V.H stond tegenover 4e klasser Bolnes, beide ploegen hadden hun wedstrijd om een finaleplaats verloren en mochten hierdoor de troostfinale spelen op het sportpark van Rijsoord.
Bijna een half uur wist Bolnes zonder tegengoals door te komen, de paal stond tweemaal een R.V.V.H. doelpunt in de weg.
Echter in de 27ste minuut was een afstandsschot van Dietrich te veel voor Bolnes 1-0.
Met de stand gingen beide ploegen ook rusten.
In de 57ste minuut was het Könemann die de 2-0 op het scorebord bracht.
Daarna ging het snel, zo was het Nijgh die in de 63ste minuut de 3-0 aantekende.
Elf minuten later kreeg R.V.V.H. een strafschop te nemen, die door Könemann werd benut 4-0.
Kort daarop was het wederom Könemann die aan het kanon stond en de 5-0 binnen schoot.
Vijf minuten voor tijd schoot diezelfde Könemann zijn vierde doelpunt, van deze wedstrijd, achter de Bolnes doelman 6-0.
Dit werd ook de eindstand, waardoor R.V.V.H als derde en Bolnes als vierde eindigde in het Ridderkerk Toernooi 2021.