Ridderkerk FM Sportnieuws: Slikkerveer vernederd Bolnes op Ridderkerk Toernooi.

Paul | 11 augustus 2021

door Arie Ouwens:

Bolnes – Slikkerveer rust 0-5 eind1-7.
Onder leiding van scheidsrechter Laros begonnen Slikkerveer (3e klasse) en Bolnes Zaterdag (4e klasse) aan hun wedstrijd van het Ridderkerk Toernooi.
De eerste tien minuten was het elkaar aftasten, zonder dat hieruit kansen ontstonden.
Langzaam maar zeker nam Slikkerveer het initiatief in handen, mede geholpen door het matige veldspel van Bolnes.
Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven, in de 13e minuut had Jesse Ringlever Slikkerveer op voorsprong kunnen brengen, toen hij vrij op de rand zestienmeter kon inschieten, maar het vizier stond niet op scherp en schoot naast
In de 20ste minuut was het wel raak, Damian Jansen werd aangespeeld en schoot, door de benen van doelman Koetsier, Slikkerveer naar 0-1.
Drie minuten later was het een diepe bal van Jesse Ringlever op Bas Mulder die geen moeite had om de 0-2 op het scorebord te brengen.
Bolnes was niet bij machte om de bakens te verzetten en Slikkerveer heerste op het middenveld.
Na 28 minuten werd de wedstrijd beslist, wederom een diepe bal van Jesse Ringlever op Damian Jansen op links, zijn voorzet werd door Robin Kosten eenvoudig tot 0-3 gepromoveerd.
Slikkerveer was heer en meester op het veld, behalve wat plaagstootjes kwam Bolnes niet tot kansen.
In de 40ste en 45ste minuut werd de schade voor Bolnes nog groter, Bas Mulder werd weinig in de weg gelegd om de score op te voeren tot de ruststand van 0-5.
In de tweede helft consolideerde Slikkerveer de stand en loerde op een snelle uitbraak, indien Bolnes op het middenveld balverlies leed en dat gebeurde regelmatig.
In de 52ste minuut was het wederom Bas Mulder die een voorzet links afrondde 0-6.
Toch kwam Bolnes vrij snel daarna tot scoren, de beste man aan de kant van Bolnes, linksback Lopes kon opkomen en gaf een prima voorzet die door Bruinswijk werd afgerond 1-6.
De, ere treffer , in de 55ste minuut, was er in ieder geval.
Het slotakkoord was echter voor Slikkerveer, in de 79ste minuut was het de ingevallen linksback, sorry ik heb geen naam, die de 1-7 eindstand op het scorebord bracht.
Slikkerveer was finalist en wacht zaterdag de wedstrijd tegen Rijsoord, aanvang 14.30 uur.
Voor Bolnes wacht de strijd om de 3e en 4e plaats, er mag dan wel uit een ander vaatje worden getapt anders wacht een oor wassing tegen RVVH, aanvang 12.00 uur.
Beide wedstrijd zaterdag 14 augustus op het terrein van Rijsoord aan de Vlasstraat.