menu Home
Algemeen

Gesloten priklocatie Ridderkerk ?!

Paul | 9 augustus 2021

Op social media verschenen berichten dat de priklocatie van de GGD in de Ridderkerkse Wissel zijn deuren zou hebben gesloten. Reden voor onze redactie om wat vragen te stellen bij de GGD Rotterdam.

Allereerst is het heel vervelend dat deze mensen voor een gesloten deur stonden.

Ridderkerk is niet meer 7 dagen per week open. Dat heeft onder andere te maken met het afnemende aantal prikafspraken. We zijn nu zo’n 3-4 dagen per week open, en we zorgen er in principe voor dat de afspraken op die dagen worden ingepland. Op dagen dat we dicht zijn zouden er geen afspraken gepland moeten staan. Het kan incidenteel mis gaan (het blijft mensenwerk), bijvoorbeeld omdat ze via het landelijke callcenter iemand op een dag inplannen dat we gesloten zijn.


Elke dag dat we open zijn checken we of er toevallig mensen zijn ingepland op de dagen dat we niet open zijn. Die mensen worden dan na-gebeld, tot we ze gesproken hebben om de afspraak te verplaatsen. Als dat niet lukt sturen we een SMS-je. Ook plaatsen we een bericht bij de ingang van onze locatie. Mensen mogen de eerstvolgende dag dat we open zijn langskomen voor de prik (of we maken een nieuwe afspraak).

We gaan uit van medio september priklocatie “De Wissel” zijn deuren sluit, maar een definitieve datum volgt nog.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.