menu Home
Algemeen

EvR organiseert puzzeltocht

Paul | 8 augustus 2021

Echt voor Ridderkerk (EvR) betreurt het dat er ook dit jaar in de zomervakantie niet veel activiteiten voor kinderen in Ridderkerk worden georganiseerd. Jeugdland en 3×2 zijn helaas afgelast. EvR is er voor jong én oud! Dus vandaar dat zij een uitdagende. leuke, spannende en gezellige puzzeltocht organiseren voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deelname is gratis door de vele sponsoren die dit evenement mede mogelijk maken!

De puzzeltocht wordt gehouden op donderdag 26 augustus 2021 en er kunnen maximaal 60 kinderen meedoen. Wie het eerst komt; wie het eerst maalt, want vol = vol!

De kinderen worden in groepjes van vijf, onder begeleiding van een volwassene, op pad gestuurd. Onderweg lossen zij puzzels op en voeren zij diverse activiteiten uit. Hiermee verdienen zij punten, zowel individueel en als groep. Aan het eind worden dan diverse prijzen uitgereikt. Sowieso mag elk kind onderweg grabbelen in de grabbelton. De kinderen dienen fysiek in staat te zijn om in groepsverband een paar kilometer te kunnen wandelen in het park.

De gehele puzzeltocht zal circa 5 uur duren, met rustpauzes tussendoor. Deelname aan de puzzeltocht is, zoals we hierboven al schreven, gratis. Elk kind ontvang een lunchpakket, bestaande uit twee broodjes, iets te drinken, een lekker stuk fruit en ook nog een snoepje. Aan het eind, bij de prijsuitreiking, krijgen de kinderen naast drinken ook allemaal nog een ijsje!

Er zijn diverse prijzen te winnen. Een individuele prijs, een groepsprijs, een poedelprijs, een prijs voor het raden van een bepaald opdracht. Kortom, je hebt vele kansen om met iets leuks naar huis te gaan. Uiteraard heb je altijd prijs met het grabbelen in de grabbelton.

Informatie

  • datum: Donderdag 26 augustus 2021
  • tijden: Verzamelen om 10.15 uur, start puzzeltocht om 10.30 uur, finish met prijsuitreiking tussen 15.00 en 15.30 uur.
  • locatie: Oosterpark, start achter het Parkeerterrein bij Restaurant de Pannekoe/Kinderboerderij; bij de speeltuin aldaar op het veld.
  • Ouders/verzorgers kunnen kinderen aanmelden door een e-mail te sturen aan cora.vanvliet@echtvoorridderkerk.nu met het verzoek om het deelnameformulier te mogen ontvangen. Deze wordt dan toegezonden en na retourontvangst is deelname een feit. Maar tot maximaal 60 kinderen.

Vrijwilligers gevraagd

Vind u het initiatief sympathiek en wilt u helpen om deze dag succesvol te laten zijn? In het belang van de kinderen. Dan kunt u zich nog aanmelden als vrijwilliger. Dit kunt u doen door een e-mailbericht te sturen aan: cora.vanvliet@echtvoorridderkerk.nu

Dit evenement organiseren is voor Echt voor Ridderkerk mogelijk door het grote aantal sponsoren dat bereid is geweest een financiële bijdrage te leveren, of een bijdrage in natura (broodjes, ijsje, snoep, prijzen, enzovoort). Sommige sponsoren wensen anoniem te blijven; en daar is natuurlijk alle begrip voor. Desalniettemin, bedankt EvR hen hierbij. Dit mede namens alle deelnemende kinderen en vrijwilligers.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.