menu Home
Algemeen

Een leuk en lekker einde van de schoolvakantie

Paul | 30 juli 2021

Wil jij de schoolvakantie goed afsluiten? Kom dan naar de Bibliotheek Aanzet! In de laatste week van augustus kunnen kinderen langskomen voor een leuke en vooral lekkere week vol toffe activiteiten. De hele week hebben we superleuke bezigheden op de planning staan waar kinderen van 7 tot 12 jaar aan mee kunnen doen.

De activiteiten zijn compleet verzorgd en toegankelijk voor iedereen binnen en buiten Ridderkerk tegen gereduceerd tarief. Het enige wat je nodig hebt is een goede dosis enthousiasme en al je vrienden en vriendinnen. Er zal begeleiding aanwezig zijn bij elke activiteit.

Wil je een toffe beker winnen met FIFA? Of maak jij de lekkerste chocolade creaties? Meld je dan aan op de website van de Bibliotheek Aanzet of kom langs in onze vestiging in het gemeentehuis aan het Koningsplein 1. Vol=vol.

Maandag 23 augustus

FIFA toernooi: word jij kampioen?

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Prijs: 3,50

Dinsdag 24 augustus:

Maak je eigen chocolade creatie

Tijd: 13:00-17:00 uur

Prijs: 3,50

Donderdag 26 augustus:

Maak je eigen pasta

Tijd: 13:00-17:00 uur

Prijs: 3,50

Vrijdag 27 augustus

Let’s dance battle: dans erop los en win een beker!

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Prijs: 3,50

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.