menu Home
Politiek

Aanspreken of wegkijken?

Paul | 29 juli 2021

De druppel die de emmer over doet lopen! Te zot voor woorden, onacceptabel! Iemand aanspreken op gedrag kan en mag nooit een reden zijn om een mes in je lijf te krijgen!
Het is helaas geen nieuwe ‘Trend’ die aan t ontstaan is. Leefbaar Ridderkerk is het pappen en nathouden zat! Naast de steekpartij van gisterenavond ontvangen wij meerdere signalen dat er jongelui met bedreigingen worden weggestuurd bij de openbare voetbalveldjes. Vorige week zijn bewoners van Slikkerveer bedreigd met stenen, inmiddels hebben wij begrepen dat een soortgelijke actie ook al heeft plaatsgevonden in de wijk Oost. Vanmorgen zijn er dan ook direct schriftelijke vragen uitgegaan naar het college.

Er mag wel eens openbaar gemaakt worden of er de afgelopen tijd al inzichtelijk is gemaakt welke problematiek er hier in de wijken aan ten grondslag ligt. Het is al een tijd aan de gang of heeft men stil gezeten? Is er duidelijk wat er op de korte en langere termijn gedaan kan worden om dit tij te keren? Er zijn al eens gebieden aangewezen waar preventief gefouilleerd kon worden, wat Leefbaar Ridderkerk betreft wordt dit middel wederom ingezet voor heel Ridderkerk! Het is niet normaal om een mes bij je te hebben en al helemaal niet normaal om hem te gebruiken als je aangesproken wordt!


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.