menu Home
AdvertorialSport

Olympische klimsport in Dordrecht!

Paul | 15 juli 2021

De klimsport wordt dit jaar voor het eerst olympisch! Met de snelheid waarop het klimmen en boulderen de afgelopen jaren is gegroeid in Nederland is dit geen verrassing. Als ambassadeurs van de sport vinden wij dan ook dat heel Dordrecht en omgeving kennis moet maken met de mooie klimsport. Boulderen of klimmen? Bij Mountain Network hebben wij deze twee disciplines als enige in de Drechtsteden en omstreken in huis! We beschikken namelijk over twee klimhallen en een grote boulderhal gelegen bij het leerpark in Dordrecht. Deze boulderhal is tevens de nieuwste van Nederland en beschikt over 400m2 wandoppervlakte en meer dan 80 boulders! 

www.mountain-network.nl/dordrecht

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.