menu Home
Politie

Internationaal gesignaleerde Hongaar aangehouden in Ridderkerk.

Paul | 30 juni 2021

Dinsdagavond rond 22:30 uur, kreeg de politie een melding van onbeheerde bagage op het Sint Jorisplein in Ridderkerk. Ter plaatse gekomen troffen zij daar een grote koffer en twee tassen aan. Tot hun verbazing zat er nog één man op het verder uitgestorven terras van een café zitten. Nadat zij aan de man hadden gevraagd of de koffer en de tassen bij hem hoorden, antwoordde hij hierop bevestigd. Na een kort gesprek met de man, waarom hij daar zat en wat hij hier nog alleen aan het doen was op dit tijdstip werd zijn personalia gecontroleerd. Uit bevraging in het politiesysteem bleek dat de 31 jarige man internationaal gezocht werd door de Hongaarse autoriteiten. Na contact met de collega’s van de Landelijke Eenheid bleek dat de signalering nog actueel was. Hierop is de man aangehouden. Op het bureau bleek na het inzien van het Europees Aanhoudingsbevel dat de man voor meerdere strafbare feiten gezocht werd. Ook stond in het dossier hoeveel gevangenisstraf de man zou kunnen krijgen. Alles bij elkaar opgeteld een straf van minimaal 13 jaar, maar het kan zijn dat er nog meer zaken tegen hem lopen in Hongarije. De uitlevering aan Hongerije zal van de week bij de rechter getoetst worden.

Foto: Politie Oude Maas

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Soep op wielen
 • Laatste Nieuws
 • Ook voor je pasfoto’s Handyman Ridderkerk
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • CategorieënThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.