menu Home
Politie

Bedrijfspand aan de Mandemakerstraat in Ridderkerk gesloten na aantreffen grote hoeveelheden drugs en versnijdingsmaterialen!

Paul | 23 juni 2021

Een bedrijfspand aan de Mandenmakerstraat is door de burgemeester tot 29 november gesloten nadat er eerder door de politie een versnijdingsbedrijf voor grote hoeveelheden drugs was aangetroffen. Diverse personen werden aangehouden. Een garagebedrijf vormde de dekmantel voor de verboden activiteiten op deze locatie.
https://www.ridderkerkfm.nl/2021/05/31/groot-onderzoek-naar-versnijdingsmiddelen-leidt-tot-zes-aanhoudingen/

De sluiting van dit bedrijfspand vond plaats op grond van artikel 13B van de Opiumwet. De burgemeester maakt met de sluiting gebruik van haar bevoegdheid in de Opiumwet. Het doel van de burgemeester is om criminele activiteiten en de dreiging die hieruit voortkomt voor omwonenden te stoppen en voor de toekomst te voorkomen. Ook geeft de burgemeester met de sluiting het signaal af dat dergelijke activiteiten niet getolereerd worden. Vermoedens van misstanden kunt u melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl/melden.

Foto’s: Politie Oude Maas



Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.