menu Home
Radio NieuwsSport

Ridderkerk FM komt met “ In Het Hol Van de Leeuw “

Paul | 2 juni 2021

Tijdens de groepswedstrijden van het Nederlands elftal zal Ridderkerk FM een uur voorafgaand aan de wedstrijd met het programma “In het hol van de leeuw” voorbeschouwen en er een oranjefeestje van maken. Nu we nog thuis, wellicht met wat vrienden, de wedstrijd moeten volgen en er nog geen feestjes op pleinen mogen vanwege de nog geldende coronaregels. Hebben de programmamakers bedacht dat het leuk is de voetbalkennis van o.a. sportbestuurders, maar ook van de wethouders en raadsleden te beproeven. Zij zullen uitgenodigd worden deel te nemen aan de Ridderkerk FM EK poule. Met de eeuwige roem en een bokaal voor in de prijzenkast moet het toch een leuke uitdaging zijn voor de deelnemers. Arie Ouwens, heeft namens de sportredactie van Ridderkerk FM de uitnodigingen verstuurd.
“In het hol van de leeuw” is er op 13 en 17 juni om 20:00 uur en op 21 juni om 17:00 uur. Mocht Oranje verder komen na de groepsronde zullen we ook daar het programma vooraf aan de wedstrijd maken. Naast een voorbeschouwing door Arie Ouwens, zijn we nog op zoek naar supporters die in het bezit zijn van een kaartje voor één of wellicht alle groepswedstrijden, zodat we ook die kunnen bellen voor een sfeerimpressie vanuit de Johan Cruijff Arena. Heb jij die kaartjes ? Dan komen we graag met je in contact! Stuur een mailtje naar oranje@ridderkerkfm.nl
Naar dat zelfde e-mail adres mogen natuurlijk ook de foto’s van jouw versierde huis, buurt of straat. Hoe kijk jij de wedstrijd ? laat het ons zien ! Foto’s zullen we verzamelen en delen op onze website.

Ridderkerk FM beluister je via www.ridderkerkfm.nl of via de gratis apps van RadioneD, Juke, Tune-in en Raddio.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Soep op wielen
 • Laatste Nieuws
 • Ook voor je pasfoto’s Handyman Ridderkerk
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Steun de Bieb
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • CategorieënThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.