menu Home
Politie

Tegenliggers botsen op de Langeweg in Ridderkerk

Paul | 19 mei 2021

Dinsdagavond werden de hulpdiensten rond 21:00 uur naar de Langeweg in Ridderkerk gestuurd. Ter plaatse bleken twee elkaar tegemoetkomende personenauto’s elkaar te hebben geraakt. Flinke schade aan voertuigen en lantaarnpaal. Twee personen raakte gewond en zijn door het ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis, het letsel leek mee te vallen. Na onderzoek is de weg aan het einde van de avond weer vrijgegeven.

Foto: Politie Oude Maas

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.