menu Home
Algemeen

Opdat we niet vergeten: Een jongen in de oorlog

Paul | 17 mei 2021

Koos Postema over het bombardement op Rotterdam.
Door het bombardement op het stadshart van Rotterdam in mei 1940 waren 80.000 mensen op slag dakloos. Hoe ingrijpend dit was, kan het beste worden verteld door iemand die het zelf meemaakte. Iemand die de ervaringen van het hele gezin erbij betrekt en zo het waargebeurde, aangrijpende verhaal tot werkelijkheid maakt. Iemand die prachtig kan vertellen. Zo iemand is Koos Postema. 75 jaar na de bevrijding vertelde de oud presentator en verslaggever in de podcast ” Een jongen in de oorlog ” Dick Klees hoe hij van zijn zevende tot twaalfde jaar de Tweede Wereldoorlog beleefde.


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.